Over ons

 

Wij zijn H&H Legal begonnen omdat wij merken dat Juridische dienstverlening vaak duur en onpersoonlijk is. We zien daarom vaak dat ondernemers geen of gebrekkige algemene voorwaarden hebben voor hun bedrijf terwijl goede algemene voorwaarden van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf. Wij willen mkb'ers dan ook ondersteunen met het opstellen van algemene voorwaarden en andere documenten door op een informele manier samen te gaan zitten. 

                 

                 Lars Hofman 

 

 

Ik studeer ondernemingsrecht aan de universiteit van Tilburg, ik heb altijd interesse gehad in alles wat met ondernemingen te maken heeft. Ik vind het dan ook mooi om op deze manier ondernemers op persoonlijke wijze te kunnen helpen met juridische zaken.       

             Joey Van den Heuvel 

 

 

 

Ik ben een derdejaars student ondernemingsrecht met een affiniteit voor het contractenrecht. Ik wil deze interesse in de praktijk gebruiken om anderen te helpen en meer te leren over alles wat met contracten en overeenkomsten te maken heeft. Vandaar dat ik samen met Lars heb besloten om H&H Legal op touw te zetten. Ik kijk erg uit naar alle uitdagingen die dit met zich mee brengt.